Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Zabýváme se projektováním rodinných domů, 
pasivních či nízkoenergetických rodinných a bytových domů, 
a to
od počáteční fáze návrhu až po jejich realizaci. 

Realizace Vaší stavby se můžeme účastnit jako stavební dozor
či Vám stavbu zajistit u stavební firmy PB Stav s.r.o., se kterou máme dobré letité zkušenosti.

Kromě výstavby nových rodinných a bytových domů se věnujeme i rekonstrukcím, revitalizacím panelových domů, průmyslovým stavbám, dětským hřištím atd.  

Zvláštní důraz klademe na energetickou náročnost námi navrhovaných staveb již ve fázi návrhu. 


avatar_152153.jpg

MARTIN LATISLAV, dipl. tech.
projekty - inženýring
nízkoenergetické a pasivní stavby


ENERGETICKÝ SPECIALISTA
Číslo osvědčení ES 1087
AUTORIZOVANÝ TECHNIK V OBORU POZEMNÍ STAVBY
Autorizace ČKAIT 0101857 

martin_foto.jpg


TEL.  +420 777 668 913
E-MAIL  martin.latislav@ml-atelier.cz
www.ml-atelier.cz 

Všechny projekty zpracovávám v nejnovější verzi programu ArchiCad.

 

Pokud se rozhodnete pro spolupráci s námi, získáte

Kompletní servis od fáze návrhu po realizaci stavby

Zajistíme Vám nejen projekt samotný, ale také předprojektovou přípravu a projednání projektu na příslušných úřadech i s povolením stavby. Na Vaše přání zajistíme geodetické zaměření pozemku nebo realizaci stavby, které si zvolíte na základě cenové nabídky. Nabízíme také autorský a technický dozor. I v případě, že nebudete chtít autorský dozor, máte možnost konzultovat s námi průběh stavby.

Individuální přístup ke každému projektu

Abychom dosáhli Vaší maximální spokojenosti, řešíme projekty dle Vašich individuálních nároků a potřeb na pohodu bydlení, věnujeme se pečlivě návrhu jednotlivých místností i vč. možnosti zařízení a rozmístění zařizovacích předmětů a šetříme tak Vaše finance za vícepráce během stavby.

Odborné poradenství

Pokud ještě sami nemáte zcela vyřešený systém vytápění nebo například stavební materiály, pomůžeme Vám najít řešení na míru tak, aby vyhovovalo Vašim přáním a požadavkům. Bezplatné odborné poradenství nabízíme nejen našim zákazníkům, ale i těm, kteří již mají dům postavený nebo teprve stojí před volbou technologií apod. Stačí si domluvit schůzku.

22-ti letou zkušenost

Máme zkušenosti nejen co se teorie a legislativy týká, ale také zkušenosti praktické. Není pro nás proto problém uvažovat při projektování stavby v širších souvislostech a zároveň je navrhovat tak, aby byly opravdu proveditelné.

Návrh objektu s ohledem na minimální energetickou náročnost  
Jsme schopni již v prvních fázích studie provést dynamickou simulaci energetické náročnosti stavby pomocí modulu VIP energy přímo integrovaném v ArchiCADu, ve kterém probíhá tvorba modelu a stavebních výkresů.

 

RODINNÉ DOMY PROJEKTY - REALIZACE  - INŽENÝRING - PASIVNÍ A NÍZKOENERGETICKÉ STAVBY - PRŮKAZY ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI  / ENERGETICKÝ ŠTÍTEK - DOTACE NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM - KOTLÍKOVE DOTACE - ODBORNÝ TECHNICKÝ DOZOR - TEPELNÁ TECHNIKA A DETAILY