Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zastoupení - AKK Rodinný dům s bonusem
 

logs.jpg

CO JE BONUSDUM

Program BONUSDUM představuje ucelenou nabídku obsahující 650 projektů rodinných domů, dodávku materiálů a výrobků pro realizaci RD a zajištění zhotovitele stavby – stavební firmy.

Na webových stránkách www.bonusdum.cz naleznete nabídku rodinných domů vč. aktualizované orientační ceny materiálů pro realizaci stavby ve stupni: hrubá stavba, TZB + instalace, dokončovací práce a komplet (pro celý rodinný dům).
Uvedené ceny materiálů a výrobků jsou orientační a vyhrazujeme si právo na změnu. Přesná cena bude vždy stanovena na základě individuální cenové nabídky zpracované střediskem Raab Karcher.

 

Zákazník získává při zakoupení projektu rodinného domu od Architektonické kanceláře Křivka a odběru materiálu v síti stavebnin Raab Karcher nad rámec prodejních slev dodavatelů materiálů a výrobků následující bonusy:

Individuální cenová nabídka
vypracujeme Vám individuální cenovou nabídku na kompletní materiál pro Váš rodinný dům na základě projektu od Atelieru NÁŠ DŮM
Výrazné slevy z ceníkových cen
zajistíme Vám nejpříznivější cenové podmínky, výrazné slevy z ceníků výrobců stavebních materiálů
Individuální obchodní konzultant
poskytneme Vám servis našeho obchodního zástupce
Doprava materiálu na stavbu zdarma
zajistíme dopravu materiálu za nejvýhodnějších podmínek, vybrané materiály zdarma, drobné závozy za zajímavé ceny
 
RK BONUS karta
bonus body za každý nákup v prodejnách Raab Karcher, 100 Kč = 1 bod
zakoupením projektu od Atelieru NÁŠ DŮM získáte na svoji kartu 100 bodů jako prémii
5% sleva na veškeré nákupy
5% sleva na veškerý nákup v prodejnách Raab Karcher, nevztahuje se na ucelenou dodávku materiálu na Váš nový rodinný dům, v tomto případě Vám poskytneme individuální cenu s vyšší slevou
Hodnotné dárky za bonus body
bonus body vyměníte za hodnotné dárky, více na www.staviva.cz/bonus

 

Finanční prémie až 40 000 Kč
Prémie v hotovosti * Cena odebraného materiálu **
10 000 Kč + 5 000 bodů na kartu RK BONUS nad 500 000 Kč
15 000 Kč + 7 000 bodů na kartu RK BONUS nad 700 000 Kč
20 000 Kč + 8 000 bodů na kartu RK BONUS nad 800 000 Kč
30 000 Kč + 10 000 bodů na kartu RK BONUS
nebo
40 000 Kč na odběr materiálu*** + 10 000 bodů na kartu RK BONUS
nad 1 000 000 Kč

* Prémie je uvedena vč. DPH.
** Finální cena po slevách vč. DPH. Materiál musí být odebrán v síti prodejen stavebnin Raab Karcher.
*** Vztahuje se na odběr materiálů pro interiér (dveře, podlahy, obklady, dlažby apod.).

Věcné prémie za bonus body

Za získané bonus body můžete získat některý z těchto výrobků dle vlastního výběru:

≤ 5 000 bodů = např.: aku vrtačka, varná konvice, odšťavňovač, žehlička, …
5 000 bodů = např.: ponorné kalové čerpadlo, pekárna chleba, vysavač, sušička ovoce, …
7 000 bodů = např.: laserová tiskárna, příklepová vrtačka, kuchyňský robot, dětská postýlka, …
8 000 bodů = např.: rotační sekačka, audio systém, elektrická trouba, dotykový tablet, …
10 000 bodů = např.: fotoaparát, chladnička, stan pro 3 osoby, 9 dílna sada Tescoma, …
> 10 000 bodů = např.: vysokotlaký čistič, domácí vodárna, televizor, videokamera, …

Kompletní přehled výrobků na www.staviva.cz/bonus

Zajištění realizační firmy
v případě zájmu Vám zajistíme realizační firmu, která Vám postaví Váš nový rodinný dům
poskytneme Vám kontakty na firmy s kladnými referencemi
Prověřené firmy z Vašeho okolí
 
 
 

28 ZVÝHODNĚNÍ PRO STAVBU RODINNÉHO DOMU

650 RODINNÝCH DOMŮ  
1. Nezávazná a bezplatná konzultace + informace
50 obchodních poboček Raab Karcher ČR představuje dostupnou síť v rámci celé republiky. Konzultanti projektu RODINNÝ DŮM s BONUSEM (dále jen RDsB) jsou na každé pobočce připraveni poskytnout Vám nezávaznou a bezplatnou konzultaci ohledně volby RD, individuálních úprav a změn projektové dokumentace RD, volby materiálů a výrobků pro stavbu, a výběru dodavatele stavebních prací – stavební firmy. Dále jsou připraveni Vám zprostředkovat nezávislé finanční poradenství, až po zpracování návrhu financování stavby nebo její části.
2. Originální řešení RD pro město i venkov
Kompletní nabídku typových RD programu RDsB naleznete na www.bonusdum.cz nebo můžete zvolit individuální zpracování projektové dokumentace RD firmou Architektonická kancelář KŘIVKA s.r.o www.arch-krivka.cz.
3. Dotovaná cena projektové dokumentace
Na základě sdružených prostředků programu RDsB je jednotná cena kompletní projektové dokumentace pro stavební povolení (ohlášení stavby) a výběr dodavatele 23 500,- Kč + DPH. Dokumentace je vyskladněna v 5 autorizovaných tištěných paré v rozsahu daném vyhláškou č.62/2013 o dokumentaci staveb Sb. a Stavebního zákona 350/2012 Sb. podle stavu k 1. 6. 2013.

Dokumentace obsahuje
A - průvodní zpráva, B - souhrnná technická zpráva, D - dokumentace objektů: - architektonicko-stavební řešení, stavebně konstrukční řešení, požárně bezpečnostní řešení, vytápění, zdravotechnika (voda, kanalizace, plyn), elektroinstalace + hromosvod, centrální vysavač, E - dokladová část
Více na: www.bonusdum.cz/obsahprojektu
4. Individuální úpravy v základní ceně projektu
Požadované úpravy projektové dokumentace RD, které zásadním způsobem nemění dispozici RD či nezvětšují zastavěnou plochu RD nebo obestavěný prostor RD jsou zpracovány bezplatně.
  VÝRAZNÉ SLEVY
 
 
5. Cenově zvýhodněné komplety materiálů
Na základě odebraného množství materiálu a výrobků na stavbu RD jsou garantovány zpětné rabaty – BONUSY nad rámec poskytnutých slev a zvýhodnění v rámci prodeje, tyto BONUSY jsou poskytovány celoročně.
6. Úspora cca 70 000 – 150 000 Kč na hrubé stavbě
Díky výrazným slevám, které získáte v síti stavebnin Raab Karcher v rámci programu RDsB ušetříte cca 15% z ceny materiálu na kompletní stavbu RD, což představuje úsporu od 200 000.- Kč do 480 000.- Kč dle velikosti rodinného domu.
7. Individuální cenová nabídka
Presentované slevy nemusí být konečné. Na základě dokumentace zpracované Architektonickou kanceláří KŘIVKA s.r.o. se Vám na každé obchodní pobočce bude osobně věnovat konzultant RDsB, který Vám vypracuje individuální cenovou nabídku na kompletní materiál pro Váš rodinný dům nebo pouze pro Vámi zvolený materiál a výrobky pro stavbu.
8. Garance kvality materiálů
Kvalitu zpracování projektové dokumentace RD v programu RDsB garantuje Architektonická kancelář KŘIVKA s.r.o. (www.arch-krivka.cz), tradiční dodavatel typové i individuální projektové dokumentace na českém trhu. Kvalita standardu materiálu, ve kterém jsou RD projektovány, je garantována mimo Raab Karcher výběrem 30 renomovaných výrobců a dodavatelů stavebních materiálů a výrobků v ČR www.bonusdum.cz/dodavatele. O zajištění garance kvality dodavatelů stavebních prací se snažíme doporučením pouze prověřených a renomovaných partnerů s mnohaletou praxí z regionu, kde se bude stavba rodinného domu realizovat www.bonusdum.cz/stavebni-firmy.
9. Slevy jsou poskytovány celoročně
Veškeré poskytované slevy, bonusy a zvýhodnění jsou v rámci projektu RDsB garantovány celoročně. Nejedná se o sezonní zvýhodnění, či zvýhodněné výprodejové ceny.
INFORMACE O AKTUÁLNÍCH CENÁCH  
10. Aktualizované prodejní ceny
Prodejní ceny materiálů a výrobků pro stavbu RD v programu RDsB jsou na www.bonusdum.cz pravidelně aktualizovány dle prodejních cen stavebnin Raab Karcher.
11. Informace o ceně kompletů
Aktualizované prodejní ceny materiálů a výrobků jsou podkladem pro kompletní zvýhodněné ceny těchto kompletů:
  • Uzavřená hrubá stavba RD
  • Technické zařízení stavby a instalace RD
  • Dokončovací práce RD
  • Okolí domu
Ceny těchto kompletů jednotlivých RD jsou uváděny (a aktualizovány) vždy u jednotlivých domů na základě prodejních cen Raab Karcher www.bonusdum.cz.
12. Soupisy materiálu pro stavbu
Rodinné domy v nabídce programu RDsB mají detailně zpracované výkazy výměr, které obsahují soupisy materiálů potřebných pro realizaci stavby RD.
BONUSY NAD RÁMEC SLEV  
13. Finanční prémie za nákup materiálu až 40 000 Kč
Jedná se o cenové zvýhodnění nad rámec poskytnutých slev či rabatů obchodním střediskem Raab Karcher. Toto zvýhodnění je vázáno na stavbu RD podle projektové dokumentace zpracované firmou Architektonická kancelář Křivka s.r.o. a na množství odebraného materiálu od společnosti Raab Karcher.
14. Bonusy jsou poskytovány celoročně
Veškerá tato zvýhodnění (tj. slevy, bonusy, věrnostní body, slevu na všechny další nákupy v síti Raab Karcher) jsou garantována celoročně !!
15. RK BONUS karta
Jedná se o věrnostní program, ve kterém za každých 100,- Kč nákupu v síti prodejen Raab Karcher získáte 1 věrnostní bod. Kartu získáte spolu se 100 startovacími body zároveň s nákupem projektové dokumentace od Architektonické kanceláře Křivka s.r.o..
Věrnostní karta je přenosná, za tyto věrnostní body můžete získat velice hodnotné dárky dle vlastního výběru a uvážení. Více na www.staviva.cz/bonus
16. Věcné prémie
Za věrnostní body, které jsou na Bonus Kartu připisovány automaticky při každém nákupu v obchodní síti Raab Karcher si lze vybrat z široké nabídky: nářadí, vybavení pro volný čas, vybavení do domácnosti, sportovní vybavení, módních doplňků více na www.staviva.cz/bonus
17. 5% sleva pro další nákupy
RK BONUS karta mimo získávání věrnostních bodů zajišťuje 5% slevu na veškeré nákupy v obchodní síti Raab Karcher Více na www.staviva.cz/bonus
  DOSTUPNOST POBOČEK
 
 
18. Nezávazná a bezplatná konzultace + informace
Na každé prodejní pobočce je přípraven konzultant projektu RDsB, který se Vám bude plně věnovat při zodpovězení jakýchkoliv dotazů ohledně výběru a koupě projektu, případných individuálních úprav, volbě a výběru RD, volbě rozsahu využití standardu materiálu a výrobků pro stavbu z projektu RDsB, jejich cen, formy realizace stavby, výběru dodavatele stavby a v neposlední řadě zajistí konzultaci a návrh financování stavby.
19. 50 konzultačních a prodejních poboček
Obchodní síť Raab Karcher se svými 50 prodejními pobočkami v ČR zajišťuje dostupnost pro zájemce o stavbu RD v programu RDsB z kteréhokoliv místa ČR. Více na www.bonusdum.cz/kontakt
20. Individuální přístup
Velkou předností a kladem programu RDsB je díky 50 konzultačním místům a více jak 50 konzultantům garantovaný individuální přístup ke každému zájemci o stavbu RD.
21. Doprava vybraného materiálu zdarma
Raab Karcher v rámci programu RDsB zajišťuje dopravu vybraného materiálu a výrobků na stavbu RD zdarma. Vybraným materiálem a výrobky se většinou myslí rozumné vytížení dopravního prostředku a běžnou dostupnost stavební parcely.
22. Založení rohů první řady zdiva zdarma
Tuto službu zajišťuje partner projektu RDsB dodavatel zdícího materiálu YTONG – firma XELLA. Využití této služby vřele doporučujeme nejen stavebníkům RD, kteří se rozhodli stavbu a nebo její část realizovat svépomocí, ale i stavebním firmám nedisponujícím zkušenými řemeslníky s praxí. Jakákoliv nepřesnost natož chyba v založení prvé řady je neopravitelná a může vést k fatálním následkům.
23. Prověřené stavební firmy z okresu stavby
Při výběru stavební firmy – dodavatele stavby pro RD vedle garancí kvality práce je velmi důležitá vzdálenost sídla firmy od stavby RD. S narůstající vzdáleností místa stavby od sídla dodavatele narůstají i režijní náklady dodavatele stavby. Cílem projektu RDsB je umožnit zájemci o stavební práce možnost výběru, možnost volby z prověřených stavebních firem nabízejících stavební práce v daném okrese – regionu stavby. Stavební firmy pro zařazení do databáze www.bonusdum.cz/stavebni-firmy jsou vybírány a doporučovány vedoucími jednotlivých obchodních středisek Raab Karcher na základě dlouhodobých výsledků těchto firem.
24. Volba rozsahu dodavatelské a svépomocné výstavby
Program RDsB nabízí stavebníkovi možnost volby realizace:
  • realizace stavební firmou na klíč
  • realizace vybraných stavebních prací stavební firmou + realizace svépomocí
  • realizace svépomocí
FINANCOVÁNÍ STAVBY  
25. Nezávazná a bezplatná konzultace + informace
Partner programu RDsB firma Partners prostřednictvím svých zástupců nabízí všem zájemcům o stavbu RD v programu RDsB individuální přístup s nezávaznou a bezplatnou konzultací za účelem financování stavby a zpracování návrhu možnosti získání úvěru a hypotéky více na www.bonusdum.cz/financovani-uvod
26. Individuální přístup
Každému zájemci o financování realizace RD v rámci programu RDsB bude finančním poradcem firmou Partners nabídnuto řešení přesně podle jeho představ a finančních možností.
27. Návrh formy financování stavby
Konzultanti firmy Partners díky spolupráci s většinou bankovních domů poskytujících úvěry a hypotéky na stavbu RD garantují vypracování návrhu financování stavby zájemcům, zároveň ale upozorní na rizika vyplývající z přijatého závazku – pravidelné splátky.
28. Finanční poradci z okresu stavby
Každá z 50 obchodních poboček Raab Karcher má přiřazeno finančního poradce, čímž je zajištěno pokrytí celého území ČR. Více na www.bonusdum.cz/financovani

dumsbonusem.jpg


Veškeré tyto BONUSY a VÝHODY jsou v rámci programu RODINNÝ DŮM s BONUSEM stavebníkům poskytovány celoročně, nárok na ně získejte pořízením typové dokumentace RD ARCHITEKTONICKÉ KANCELÁŘE KŘIVKA s.r.o. v naší kanceláři ML ATELIER a odběrem vybraného materiálu na pobočkách RAAB KARCHER.

Tel.: 777668913 - Martin Latislav, ML ATELIER